hammam

Hammam Ritueel Utrecht

Hammam is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel voor lichaam en geest. Bij Nuance kun je een hammam ritueel ondergaan in onze sfeervolle hammam ruimte.

Het traditionele hammam ritueel is al ruim 800 jaar oud. Langzaam is deze traditie overgevlogen naar het westen, doordat mensen op vakantie in aanraking kwamen met dit bijzondere ritueel. Een hammam ritueel is een weldadige en luxe ritueel en is niet meer weg te denken uit onze spa.

Tijdens de hammam ritueel wordt je huid gescrubd. Dit zorgt er voor dat je dode huidcellen worden verwijderd. Het zeepritueel zorgt er vervolgens voor dat overtollig talg wordt weggehaald en je huid diep gereinigd wordt. Na dit ritueel heb je zeker een zachte huid!

Hammam Ritueel

Bloedsomloop & Ontspanning

Het is goed voor je bloedsomloop
Bij een hammam ritueel bij Nuance neem je ter voorbereiding van het ritueel plaats in de warme omgeving van de stoomcabine. In combinatie met het scrub- en zeepritueel stimuleert dit nog meer de bloedsomloop.

Het is ultiem ontspannen
De hammam ruimte bij Nuance is altijd toegankelijk als je langs komt tijdens inloop tijden. Als je kiest voor een hammam ritueel, dan kan dit alleen op reservering of via het contact formulier. Naast het ondergaan van het ritueel kun je gebruik maken van de stoomcabine en de sauna’s en kun je heerlijk ontspannen op de ligbanken in deze warme ruimte. Na afloop van het ritueel krijg je namelijk een kopje thee met Turks fruit aangeboden.

Stel je zelf een heerlijke hammam behandeling voor, in hartje Utrecht.

Kom nu lang bij Spa Nuance!

Impressie van de Hammam

WhatsApp chat